Рус Укр
(095) 502-53-44
(096) 502-53-44
(067) 558-15-87 Замовити дзвінок
Мій кошик
0 товарів
на 0 грн
Сільгосптехніка
Зворотній дзвінок
Кредитування
  • Головна
  • Новини
  • Syngenta анонсує запуск в Україні інноваційного інокулянту для сої АТУВА

Syngenta анонсує запуск в Україні інноваційного інокулянту для сої АТУВА

Компанія Syngenta повідомила про запуск в Україні з листопада цього року перше продажів АТУВА - нового інокулянту для сої.
 
АТУВА - інокулянт, який відповідає сучасним вимогам сільгоспвиробників, які вирощують сою, розроблений і зареєстрований компанією Rizobacter (Аргентина).
 
Україна стане першою європейською країною, яка матиме доступ до цієї інноваційної технології завдяки ексклюзивному праву дистрибуції, наданому Syngenta компанією Rizobacter - лідером у виробництві інокулянтів в країнах Латинської Америки. Варто зауважити, що продукт вже зайняв чільне місце на ринку інокулянтів Аргентини.
 
Це новітній інокулянт для сої, що містить суміш штамів бактерій Semia 5079 і Semia 5080 роду Bradyrhizobium japonicum з титром не менше 2 х 1010 КУО / мл, нанесення яких на насіння значно покращує здатність сої засвоювати азот, забезпечуючи збалансоване розвиток здорового рослини протягом усієї вегетації і , як наслідок, збільшення врожаїв.
 
АТУВА завдяки високій концентрації бактерій і суміші їх сучасних штамів забезпечує максимально рівномірний, в порівнянні з іншими інокулянтів, розташування бульбашок на кореневій системі рослини, а також кращу адаптивність бактерій до погодних умов і здатність до симбіозу. Використання цієї технології дозволяє істотно збільшити врожайність сої в широкому діапазоні умов вирощування - рівня зволоженості, типів грунтів, сортів і технологій вирощування.
 
«Із запуском АТУВА Syngenta надає Україні своєчасний доступ до новітньої технології, яка здатна значно підвищити врожаї і посилити економічні прибутки сільгоспвиробників, які вирощують сою. Соя стає все більш важливою культурою для України, і ми прагнемо швидко і якісно задовольняти актуальні потреби вітчизняних аграріїв в інноваціях і технологіях. Зокрема, ми розвиваємо новий біологічний сегмент ринку - продукти на основі бактерій, корисних для сільгоспкультур », - повідомляє Крістіан Шлаттер, керівник підрозділу« Захист насіння »в Україні, Білорусі та країнах Закавказзя і Центральної Азії компанії Syngenta.
 
Препарат АТУВА рекомендований до застосування в комбінації з такими продуктами для обробки насіння, як МАКСИМ XL, МАКСИМ АДВАНС і СЕЛЕСТ TOП, щоб краще розкрити генетичний потенціал сої.